Wyszukaj w Encyklopedi Kosmetyków

Wyszukaj w Encyklopedi Kosmetyków

W naszym indexie jest już 466 haseł!

Leksykon kosmetyczny KOSMETYKA.EU da Ci za darmo możliwość uzyskania objaśnień i definicji wszystkich terminów i pojęć którymi zajmuje się kosmetyka i kosmetologia. To przydatna wiedza!

Dodaj do Ulubionych kosmetyków

Olej sojowy

ekstrahowany z pokruszonych nasion soji(glicine max). Żółty, lekki olej o słabym zapachu. Zawiera kwas linolowy (49%) i witaminę E. Stosowany do natłuszczania skóry i włosów. Używany do produkcji kremów, mleczek, olejków, kremów do masażu. Może uczulać.

Poprzedni Artykuł Kolejny Artykuł Powrót do indexu
Kursy Kosmetyczne Akademia Sztuki Pięknośći Sklep Kosmetyczny BelArte Program Partnerski Polecaj Zarabiaj BeautyPartne